Ta din talang till nästa nivå med oss

vi kan hjälpa dig att hitta bra vård och icke-klinisk talang och ge dig strategier för att maximera arbetsstyrkans prestation, engagemang och retention

NYFIKEN PÅ EN KARRIÄR SOM UNDERSKÖTERSKA OCH KONSULT?

Att arbeta som konsult betyder inte att du behöver säga upp dig. Hos oss får du ett helt team som tar hand om dig längs vägen. Vi sköter det praktiska kring ditt uppdrag, ser över så att du har balans mellan arbets- och privatliv.

Vårt driv är att matcha dig med ett omsorgsuppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Exempelvis erbjuder vi uppdrag inom olika typer av vård – och omsorgsverksamheter, bland annat sjukhus, HSV, LSS, SÄBO och äldreboenden. Samtidigt som vi samarbetar med landsting, kommuner och privat vårdgivare.

Som undersköterska inom bemanning på Baybook erbjuds du:

Är du intresserad av intresseanmälan så berättar vi mer.

Vi Bemannar mer:Undersköterskor

Vår bemanningsprocess

1. Behovsanalys

I kontakt med er identifieras nödvändiga nyckelkompetenser för uppdraget, samt uppdragets längd och omfattning.

2. Matchning av kandidater

Utifrån behovsanalysen görs sökningar i vårt interna nätverk och kontakt tas med befintliga konsulter som är kvalificerade för uppdraget. I de fall nya konsulter behöver rekryteras till uppdraget upprättas annonser, på både platstjänstportaler och vår hemsida. Inkomna ansökningar bearbetas löpande.

3. Urval

I syfte att säkerställa att konsulten har rätt kompetens för uppdraget genomförs kontroll av yrkeserfarenhet, kunskaper och kompetenser genom CV-granskning, intervjuer och referenstagningar. Om uppdraget kräver gör vi även kontroller mot IVO och Socialstyrelsen.

4. Presentation

Vårdlänken presenterar en eller flera kvalificerade kandidater. I presentationen får ni ta del av kandidatens/kandidaternas CV samt den samlade bedömningen från intervjuer och referenstagningar. Ni fattar beslut om vilken konsult som tilldelas uppdraget.

5. Introduktion och uppföljning

I samråd mellan er och Vårdlänken planeras en introduktion för konsulten. För att kvalitetssäkra god leverans genomför vi löpande uppföljningar med både beställare och konsult. Vårt mål är att skapa effektiva, trygga och välmående arbetsplatser för såväl arbetsgivare som konsulter.

Utnämning

Vill du hyra personal eller har du frågor?

Vad väntar du på...

Kom i kontakt

Nedanför hittar du våra kontaktuppgifter. 

Adress

Göteborg, Sverige

Öppettider

Mån-Fre 6am-10pm
Lör-Sön: 8am-2pm

Kontaktuppgifter

Telefon: 0728-369809
Email:Info@baybooksomsorg.se

Offert - Bemanning

Ring oss på 0728-369809 för att komma igång redan idag, eller fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort.